Städfirma Skåne

Din Städ i Skåne – En städfirma där kunden står i centrum

Allt inom städning

Välkommen till Din Städ i Skåne, vi är en städfirma vars fokus ligger på snabb service och hög kvalitet! Till oss kan du vända dig för att ta del av effektiva städtjänster som ger ett skinande rent resultat, oavsett om det gäller kontorslokaler eller hemmet. Vi är en städfirma med mångårig erfarenhet inom branschen och med en personal som besitter stor kompetens inom sina arbetsområden. Din Städ i Skåne är ett trygg val av städfirma, kontakta oss redan idag!

Om oss

Vår personal är internt upplärda utefter våra arbetssätt och de krav vi tillämpar. Vi har en meriterande erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för att skapa en ren och fin miljö. På Din Städ i Skåne arbetar vi alltid med ett professionellt och personligt bemötande, för oss är varje städning unik!

Vi är din städfirma i Skåne!

Din Städ i Skåne

Små & stora uppdrag

Vi är en flexibel städfirma som anpassar våra städningar utifrån arbetets omfattning. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du är i behov av, finns vi här för att utföra jobbet.

Alltid nöjda kunder

För oss är det en självklarhet att du som kund alltid ska känna dig helt nöjd. Våra priser i kombination med en kvalitativ städning ger dig verkligen valuta för pengarna!

Städfirma Skåne

Din personliga städfirma i Skåne

Vi är en städfirma som erbjuder tjänster till både företag och privatpersoner. Här arbetar vi alltid målinriktat och effektivt, vi ser rummens behov och anpassar vår städning därefter. Vår städfirma använder endast produkter och metoder som vi vet ger bra resultat!

Med jämna mellanrum har vi erbjudanden på våra städningar, de hittar du här!

Städtjänster för privatpersoner

Till privatpersoner kan vi erbjuda regelbunden hemstädning, kompletta storstädningar och smidiga flyttstädningar. Vi är en städfirma som utför arbetet utifrån dina önskemål!

Vid våra hemstädningar får du alltid samma personal som vet exakt hur du vill ha det!

Städtjänster till företag i Skåne

Vår städfirma har erfarenhet av att utföra städningar i såväl kontorslokaler som restauranger och butiker. En ren och fräsch lokal höjer trivseln och ökar upplevelsen hos både kunder samt personal. Dessutom bidrar det även till en minskad spridning av bakterier! 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Din Städ i Skåne

FÅGELBACKSGATAN 11 A, 217 44 Malmö

0708658855

astrid@dinstadiskane.com

Städfirma Skåne

Din Städ i Skåne är en städfirma som erbjuder ett brett utbud av tjänster till både företag och privatpersoner. Till konkurrenskraftiga priser ser vi till att du får ett skinande rent resultat.

Kontakt